Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

9 квітня у Львові святкуватимуть 20-річчя обласної ради

9 квітня у Львові святкуватимуть День першого демократичного скликання Львівської обласної ради 1990-1994 років. Про це сьогодні, 7 квітня, під час прес-конференції повідомив голова оргкомітету Тарас Пахолок.

 

За його словами, захід відбудеться відповідно до рішення ЛОР від 8 грудня 2009 року «Про визнання 9 квітня 2010 року на території Львівської області Днем першого демократичного скликання Львівської обласної ради» у рамках відзначення 20-річчя Львівської обласної ради.

 

Як зазначив Тарас Пахолок, 9 квітня депутати ЛОР першого скликання покладуть квіти до пам’ятників В’ячеславу Чорноволу, Михайлу Грушевському, Івану Франку, Степану Бандері, Тарасу Шевченку, на могилу Олександра Кривенка, який загинув 9 квітня, та візьмуть участь у святковій літургії у храмі Преображення Господнього у Львові.

 

Крім того, в оперному театрі депутати першого скликання візьмуть участь в урочистій академії та отримають памятні відзнаки. Потім відбудеться святковий концерт та прийом голови Львівської обласної ради та Львівської ОДА. Запрошено гостей з Тернополя та Івано-Франківська.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ