Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

9 лютого відбудеться урочиста церемонія підняття Державного прапора України та Прапора НОК України

9 лютого 2018 року, в день відкриття ХХІІІ зимових Олімпійських Ігор в Пхьончхані, в обласному центрі Львівщини відбудеться урочиста церемонія підняття Державного прапора України та Прапора НОК України.

Початок церемонії о 15 годині біля головного флагштоку області в сквері поблизу адміністративної будівлі Львівської обласної ради та Львівської обласної державної адміністрації.

Такі вже традиційні церемонії відбуваються також і в інших обласних та районних центрах України з метою популяризації олімпійських цінностей, залучення дітей та молоді до ведення здорового способу життя, виховання патріотичних почуттів уболівальників та підтримки кращих з кращих українських спортсменів на наймасштабніших спортивних змаганнях останнього чотириріччя.

Церемонія відкриття в Республіці Корея розпочнеться 9 лютого о 20:00 за місцевим часом і буде присвячена миру, у якій п’ятеро дітей із сільської провінції зустрічатимуться з різними казковими пригодами. Всього у виставі буде задіяно 2000 осіб, а також використані технології Reality та 5G.

Україну на найпрестижнішому спортивному форумі Планети представлять 33 спортсмени у 9 видах спорту: біатлоні (11 спортсменів), фігурному катанні (4 спортсмени), санному спорті (6 спортсменів), фристайлі (3 спортсмени), лижних гонках (4 спортсмени), гірськолижному спорті (2 спортсмени), сноубордингу (1 спортсмен), скелетоні (1 спортсмен) і лижному двоборстві (1 спортсмен). Львівщину у олімпійському Пхьончханіз поміж них презентуватимуть5 спортсменів: Олена Стецків, Олена Шхумова, Захарків Роман, Антон Дукач (санний спорт), Ольга Книш (гірськолижний спорт).А в складі тренерського колективу національної збірної команди України працюватимуть четверо найкращих фахівців зимових видів спорту Львівщини: Тарас Гарцула, Володимир Вахрушев, Олег Жеребецький(санний спорт) та Юлія Шепіленко (гірськолижний спорт).

noc.lviv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ