Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Форум Active House Days пройде у Львові

Форум Active House Days in Ukraine 2019 триватиме з 13 до 14 липня у Львові в Центрі ім. А. Шептицького (Бібліотека).

Сучасний будинок – це не тільки комфортне та енергоефективне приміщення. Це місце, створене для якісного відпочинку та продуктивної праці. Це здоровий будинок. І жителі розвинених та найбільш прогресивних країн світу вже давно усвідомили цю просту істину.

Active House Days in Ukraine 2019 – це особлива подія, яка збирає під одним дахом провідних архітекторів, сучасних дизайнерів та успішних забудовників. Всі охочі мають чудову нагоду отримати нові знання щодо принципів створення здорових будинків, дізнатися про останні розробки у галузі та поділитися безцінним досвідом з колегами.

Форум Active House Days in Ukraine 2019 триватиме з 13 до 14 липня у Львові в Центрі ім. А. Шептицького (Бібліотека). Ця довгоочікувана подія об’єднає авторів інноваційних проектів та провідних архітекторів. Протягом двох днів відвідувачі зможуть отримати корисну інформацію про нові підходи до проектування і будівництва енергоефективних приміщень.

На вас очікує багато цікавих зустрічей: з Олександром Кучерявим, архітектором і верифікатором активних будівель (Білорусь); італійцями Массіміліано Азоліні (архітектор) та Гюнтером Гантіолером (технічний директор Active House Italy); головним архітектором Львова Юліаном Чаплінським (Україна). Серед гостей та організаторів події ви також зустрінете: генерального директора VELUX в Україні Юрія Ткаченка (ВЕЛЮКС Україна /Active House Ukraine); члена ради директорів міжнародного Альянсу «Активного будинку» Emilia-CernaMladin; Дмитра Фірсова (Veka/Active House Ukraine); Клавдію Шевелюк - засновницю ChangeAgencyResponsibleFuture «Комфорт vs. Енергоефективність»; Кирила Пеcенкова (Saint-Gobain/Active House Ukraine); архітектора Mads Mandrup Hansen (архітектор і партнер C.F. Møller Architects).

Одним з найнадійніших партнерів Альянсу «Активний Будинок» є VELUX – світовий лідер з виробництва мансардних вікон та сонцезахисних аксесуарів. Всесвітньо відомій компанії, яка успішно працює в тому числі й на території України, вдалося втілити у життя неймовірну кількість унікальних житлових проектів з використанням інноваційних рішень та сучасних технологій, які роблять життя людини надзвичайно зручним і комфортним. До того ж, компанія VELUX однією з перших долучилася до Альянсу «Активний Будинок» в Україні, що робить її участь у Active House Days in Ukraine 2019 надзвичайно важливою і актуальною подією.

Під час виступу на Active House Days in Ukraine 2019 представники компанії VELUX в Україні поділяться власним досвідом щодо створення здорових будинків, про шляхи забезпечення комфортного мікроклімату в приміщенні, проаналізують останні європейські тенденції. Відвідувачам заходу буде цікаво дізнатися про те, що європейці вже встигли оцінити переваги унікальних будинків майбутнього від VELUX, створених з використанням принципів філософії Active House. На рахунку спеціалістів ВЕЛЮКС Україна – перший проект енергоефективного будинку OptimaHouse, розробленого з розрахунком максимального енергозбереження та підтримкою здорового мікроклімату всередині приміщення.

Відвідувачі Active House Days in Ukraine 2019 насолоджуватимуться цікавими виставками; отримуватимуть консультації партнерів Альянсу і спілкуватимуться з випускниками Active House Academy; зможуть відвідати зону розрахунку природного світла Daylight Visualizer Zone.

Цікавитесь архітектурою та будівництвом Активних будинків? Відстежуєте основні тенденції розвитку галузі? Компанія ВЕЛЮКС Україна запрошує всіх охочих відвідати Active House Days in Ukraine 2019 та отримати безцінні знання про підходи, які вже сьогодні формують наше майбутнє.

Адреса: Центр Шептицького, вул. Стрийська, 29А, Львів, 79011.

УВАГА! До 24 червня реєстрація для участі в події БЕЗКОШТОВНА за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ