Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Адміністрація НПК «Галичина» стверджує, що не має підстав для виплати заборгованості з доповнення до заробітної плати за 2005 рік

Адміністрація НПК «Галичина» стверджує, що не має підстав для виплати заборгованості з доповнення до заробітної плати за 2005 рік. Про це йшлося у Дрогобицькому міськрайоному суді на слуханні у справі за позовом профкому НПК «Галичина» до його керівництва.
  Представники адміністрації заводу стверджують, що за 2005 рік завод не давав прибутків. А в трудовій угоді немає нічого сказано про цю виплату  у випадку, коли завод не даватиме відповідного доходу
 На суді аргументованого факту, що у 2005 році завод був збитковим підприємством, адміністрація заводу так і не могла пред’явити.
 Причиною позову стало невиконання керівництвом товариства умов колективного договору – не було виплачено «тринадцяту» зарплату за підсумками минулого року, припинено виплату надбавок за вислугу років та премій за особливі досягнення. Загалом за 2005 рік не було виплачено 900 тис. грн.
 За даними експертів, близько 74% акцій НПК зосереджені у ФПГ „Приват”, 25,5% — у власності держави і фізичних осіб. За даними начальника ФДМУ у Львівській області Наталі Горлач, Держава є найбільшим акціонером, решта акціонерів не мають пакету акцій більше 10%.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ