Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Адміністрація ВАТ „Іскра” підтвердила факт самогубства на підприємстві

Адміністрація ВАТ „Іскра” підтвердила факт самогубства на підприємстві, що стався 15 травня цього року о 8.35. Про це йдеться в офіційному повідомленні прес-служби підприємства.
В повідомленні йдеться, що працівниця В.Г., 1972 року народження, прийшла на роботу о 7.55 год. О 8.00 год. зняла свій робочий кабінет із сигналізації. Через 35 хв. працівники підприємства почули сильний хлопок, який виник від удару тіла об дах першого поверху. О 12.15 год. тіло загиблої відвезли в морг.
Зараз правоохоронні органи проводять слідство. Висновки щодо трагічного випадку можуть бути зроблені лише після проведеної судово-медичної експертизи. Слідство проводить прокуратура Сихівського району м. Львова.
Працівниця В.Г., 1972 року народження, працювала на підприємстві з 1991 року.  З 2002 року  – працівник комерційної служби, економіст з матеріально-технічного постачання I категорії.
Як повідомляло „Гал-info”, сьогодні з восьмого поверху адміністративного комплексу ВАТ «Іскра» викинулися працівниця,  племінниця голови товариства колишніх працівників «Іскри» - акціонерів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ