Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Адміністрацію Обами просять підтримати мирне повалення влади в Україні

На сайті Адміністрації Президента США з’явилася петиція, текст якої закликає Сполучені Штати до підтримки мирного повалення діючого українського уряду

Текст петиції до Адміністрації Обами:

«Підтримайте народ України в мирному поваленні нинішнього уряду. Нинішній уряд України корумпований і не думає про людей. Країна має жахливі дорожні умови, велика кількість людей, що живуть за межею бідності, чиновники та їхні сім'ї стоять над законом.

Президент України і правляча партія масово крадуть державний бюджет, обдурюють людей і неодноразово демонстрували своє зверхнє ставлення до них. Вони не виконують своїх обов'язків.

Останньою краплею була відмова Президента України Віктора Януковича підписати Угоду про Асоціацію з ЄС.

Ми просимо підтримати Україну у поваленні нинішньої влади мирним шляхом, проведення демократичних виборів в новий парламент і притягнути до відповідальності всіх винних осіб, що є у державній владі».

Станом на 17.00 29 листопада петицію підтримали 1 183 людини.

Нагадаємо, 26 листопада на цьому ж сайті розмістили петицію з проханням до Адміністрації Обами накласти особисті санкції проти Президента України Віктора Януковича та членів Кабінету Міністрів України. Для того, щоб президент США розглянув документ, він має набрати 100 тис. голосів протягом місяця. Станом на 17.10 29 листопада звернення підтримали 86 984 людей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ