Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Адміністративно-технічне управління перевіряє стан дотримання природоохоронного законодавства підприємствами міста

КП «Адміністративно-технічне управління» проводить підтримку дотримання природоохоронного законодавства на львівських підприємствах та вживає заходів щодо усунення порушень суб’єктими господарювання - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
Станом на березень порушення усунули на 18 підприємствах, ще 18 підприємств порушень не ліквідували. Основними видами протиправних дій є здійснення викидів забруднюючих речовин в атмосферу стаціонарними джерелами без дозволу Міністерства охорони навколишнього природного середовища, а також відсутність контролю за ефективністю роботи пилогазоочисного устаткування. На відповідальних осіб оформлено протоколи, які скеровано на розгляд у Державну екологічну інспекцію. Керівникам деяких підприємств видано повторні приписи з новими термінами усунення порушень.
На ТзОВ «СБК-Захід» за порушення, які тривають з 2006 року - систематичне невиконання приписів та відмову надати можливість працівникам хімічної лабораторії КП «Адміністративно-технічне управління» провести інструментальні заміри викидів - скеровано відповідну інформацію в Управління екології та благоустрою Львівської міської ради з пропозицією обмежити чи призупинити діяльність цього підприємства до усунення ним порушень.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ