Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Адвокат убивці Щербаня: треба допитати Ахметова

До вбивства депутата Євгена Щербаня причетний бізнесмен Рінат Ахметов. Про це заявив екс-адвокат Вадима Болотських, засудженого за вбивство Євгена Щербаня, Дмитро Поїзд в ефірі телеканалу ТВі.

"Ахметова треба допитати! Я, будучи у Генпрокуратурі, бачив, як прокурори боялися Ріната Ахметова", - сказав адвокат.

"Він знав всіх цих людей. Наскільки мені відомо, Ахметов був там скарбником у тій групі. А інакше чому ж він так пішов угору? Звідки він взяв стартовий капітал?", - додав він.

Крім того, Поїзд розповів, що Болотських не співпрацював ні з Юлією Тимошенко, ні з Павлом Лазаренком.

"Ні з Тимошенко, ні з Лазаренко Болотських не зустрічався. Не вів він з ними ніяких переговорів стосовно отримання зброї чи грошей. Гроші він отримав від людей з групи Кушніра", - сказав адвокат.

"Слідство намагалося з’ясувати, хто був замовником убивства, але не напористо. В основному доводили хто вбив Щербаня. От Болотський сказав, що вбивав він", - згадує Поїзд.

"Позиція Болотського була така, що він прийшов на бідну Україну і допоміг знищити олігархів. Болотський вважав себе Робін Гудом. Він казав, що Щербань олігарх і шкодить народу", - додав адвокат.

Як відомо, весною 2003 року Апеляційний суд Луганської області засудив громадянина Росії Вадима Болотського до довічного ув'язнення за вбивство Щербаня.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ