Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Адвокати чекають, коли на судових засіданнях у справі замаху на життя Романа Федишина даватимуть свідчення свідки

На судовому засіданні Апеляційного суду Львівської області у справі замаху на життя гендиректора ринку „Шувар” Романа Федишина, яке проходило вчора, 10 січня, підсудний Єгорушкін відмовився давати відповіді на запитання, оскільки суд відхилив прохання звинувачуваного у тому, щоб його захищав адвокат Анатолій Комаров. Про це у коментарі „Гал-info” повідомила адвокат одного із підсудних Наталія Крісман.
„Ми розпочали засідання о 12 годині, бо один із народних засідателів, який за фахом є інженером, надавав допомогу котельні, що поблизу вулиці Патона, на якій 10 січня зранку стався вибух. Засідання проходило у нормальному режимі. Заслухали усі протоколи допитів Єгорушкіна. Ми чекаємо, коли вже на судових засіданнях будуть давати свідчення свідки. Роман Федишин на засідання вже вкотре не приходить”, - розповіла Наталія Крісман.
За її словами, наступне судове засідання у цій справі відбудеться 16 січня.
Нагадаємо, 26 жовтня 2006 року неподалік ТзОВ „Шувар” підірвали машину гендиректора ринку Романа Федишина. Внаслідок вибуху загинула 14-річна дівчинка, яка випадково проходила поруч, а підприємцеві травмувало ногу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ