Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Адвокати Слюсарчука оцiнили його свободу у 130 тисяч

Судове засiдання, пiд час якого суд вирiшував питання про продовження термiнiв тримання пiд вартою Доктора Пi Андрiя Слюсарчука, вiдбувалося за участі адвокатiв арештованого -- панi Романик та пана Русенка.

Про це повiдомили журналiсту газети "Експрес" у Галицькому суддi мiста Львова.

Головував на засiданнi суддя Андрiй Курiлець, саме вiн, як вiдомо, обирав свого часу арешт як мiру запобiжного заходу для псевдолiкаря.

Пiд час засiдання адвокати Слюсарчука звернулись до суду iз заявою щодо змiни запобiжного заходу -- з арешту на грошову заставу. Свободу Доктора Пi адвокати оцiнили у 130 тисяч гривень. Суддя Курiлець вiдхилив клопотання, взявши до уваги суспiльну небезпеку обвинуваченого та iншi фактори.

Судове засiдання тривало майже годину, хоча, як стверджують бувалi адвокати, такого типу справи розглядаються за 5-10 хвилин. Також їх здивувало те, що застава була запропонована у доволi незначному розмiрi, адже, як повiдомлялося у ЗМI ранiше, група Слюсарчука унаслiдок своєї протиправної дiяльностi контролювала багатомiльйоннi грошовi потоки. Втiм, як пояснюється, в адвокатiв могли виникнути труднощi з поясненням походження застави у бiльшому розмiрi, адже у мiсцях офiцiйного працевлаштування ставка псевдопрофесора була доволi невисокою.

Експрес online

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ