Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Аеропорт «Львів» оголосив початок повторного тендеру на виготовлення проектної документації по будівництву аеровокзалу

10 листопада Державне підприємство «Міжнародний аеропорт «Львів» оголосило про початок повторного тендеру на виготовлення проектної документації по будівництву аеровокзалу – про це повідомляє офіційний сайт Міністерства транспорту та зв’язку України.
Процедурою тендеру є відкриті торги. Кінцевим строком прийняття тендерних пропозицій є 25 листопада
Нагадаємо, що 28-29 жовтня в аеропорту «Львів» було проведено засідання за участю фахівців Державіаадміністрації та Мінтрансзв’язку щодо оголошення нового тендеру на визначення проектувальника термінальної частини аеропорту та сформовано перелік компаній, яким надіслані запрошення для участі в тендері. Заздалегідь було ретельно підготовлено та затверджено новий пакет тендерної документації, визначено перелік провідних та фахових компаній і поінформовано їх про планове проведення відкритих торгів.
15 вересня 2008 у «Віснику державних закупівель» та на офіційному сайті ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» вже було опубліковано оголошення про проведення тендеру на проектування термінальної частини аеропорту. Відкриття тендерних пропозицій відбулося 1 жовтня 2008 року. Але, відповідно до окремого доручення міністра транспорту та зв’язку України від 17.10.2008 №1732/08/11-08, було відмінено тендер на проектування термінальної частини аеропорту, як такого, що проведено без дотримання відповідної процедури та всупереч чинному законодавству.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ