Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

«АероСвіт» гарантує перевезення своїх пасажирів або компенсує їм вартість квитків, - Мінінфраструктури

Міністерство інфраструктури України та Державна авіаційна служба провели зустріч з керівництвом авіаційних компаній «Міжнародні авіалінії України» та «АероСвіт» щодо ситуації зі скасуванням останньою низки авіарейсів, повідомляє сайт Міністерства інфраструктури України.

У результаті зустрічі компанія «АероСвіт» запевнила, що гарантує виконання усіх внутрішніх авіарейсів, а саме за напрямками Київ - Івано-Франківськ – Київ, Київ - Дніпропетровськ – Київ, Київ - Донецьк - Київ, Київ – Львів – Київ, Київ – Одеса – Київ, Київ – Сімферополь - Київ відповідно до затвердженого розкладу виконання регулярних внутрішніх рейсів у період ІАТА Зима 2012/2013, що діє до 31 березня 2013 року.

Авіакомпанія також гарантує подальше виконання всіх далеко- та середньо магістральних рейсів, окрім рейсів за напрямками Київ-Варшава, Київ-Мінськ, Київ-Бухарест, Київ-Копенгаген та Донецьк-Тбілісі.

Обслуговування пасажирів здійснюватимуть компанії «АероСвіт» або «Міжнародні Авіалінії України».

Відповідно до чинних Правил перевезення пасажирів та багажу повітряним транспортом, усі пасажири, які придбали квитки, мають бути обслуговані авіакомпанією або ж їм повинні компенсувати вартість квитків.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ