Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

"АероСвіт" оголосив про створення антикризового штабу

Авіакомпанія "АероСвіт" оголосила про створення антикризового штабу для допомоги пасажирам у зв'язку із змінами в розкладі перевізника, в результаті яких сотні людей в Україні та за її межами не змогли вчасно вилетіти своїми рейсами.

"У зв’язку із введенням тимчасового розкладу польотів та з метою його забезпечення й інформування пасажирів про оперативні зміни у графіку рейсів, авіакомпанія "АероСвіт" створила антикризовий штаб", - сказано в повідомленні компанії.

Антикризовий штаб "АероСвіту", як заявляє сама компанія, організує додаткові рейси для доставки пасажирів, а також розробить та реалізує оперативну процедуру повернення коштів за невикористані квитки.

"Інформація про оперативні зміни у розкладі польотів та про додаткові авіарейси буде постійно оновлюватися на сайті www.aerosvit.com та на сторінці "АероСвіту" у Facebook", - заявляє перевізник.

Про зміни в розкладі польотів авіакомпанії можна також дізнатися в контактному центрі за телефонами: 0 800 509 800, (044) 490 34 90, (056) 740 70 00, 799.

Напередодні були скасовані 40 рейсів "АероСвіту". Як передає агенція "Інтерфакс", в аеропорту "Бориспіль" ще немає інформації про те, чи відбудуться рейси перевізника, заплановані на суботу, 12 січня.

Перед Новим роком Господарський суд Київської області ухвалив порушити провадження у справі про банкрутство приватного акціонерного товариства "Авіакомпанія "АероСвiт". Сама компанія твердить, що йдеться найперше про реорганізацію.

ВВС Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ