Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

"АероСвіт": Рейс з Бангкока затриманий через борги компанії перед місцевим аеропортом

Рейс "АероСвіту" з Бангкока до Києва затриманий через борги компанії перед аеропортом Бангкока. Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Авіакомпанія "АероСвіт" приносить вибачення пасажирам рейсу Бангкок-Київ за незручності у зв'язку із затримкою його відправки. Авіакомпанія не змогла своєчасно сплатити низку послуг, що надаються в аеропорту вильоту, через необгрунтоване блокування надходження на рахунки авіакомпанії коштів від продажу авіаперевезень", - сказано в повідомленні.

Там також говориться: "В зв'язку з цим "АероСвіт" був вимушений шукати інші ресурси для оплати обслуговування, що не вдалося оперативно зробити через різницю в часі між Києвом і Бангкоком. Літак повинен був вилетіти з Таїланду о 1:00 за київським часом. На даний час платежі проведені, рейс найближчим часом буде відправлений з Бангкока. Пасажири поселені в готелі і забезпечені харчуванням".

Крім того, прес-служба повідомляє, що затримка прибуття до Києва літака з Бангкока призведе до подальших збоїв в розкладі далекомагістральних польотів, включаючи скасування сьогоднішнього рейсу до Нью-Йорка.

РБК-Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ