Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Агентство США з міжнародного розвитку набирає у Львові кандидатів для стажування в Америці

З 25 листопада 2008 року Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в Україні та програма „Громадські зв'язки” (Community Connections Program) проводить відбір кандидатів у Львівській області для участі у стажуванні у США, -- повідомила «Гал-info» у львівському прес-клубі.

Буде відібрано групу фахівців, які працюють у галузі громадського контролю процесу реалізації урядових програм. Знання англійської мови для вищевказаної групи не вимагається. Учасників буде відібрано шляхом відкритого конкурсу. Зміст програми буде розроблено для групи в цілому із урахуванням побажань учасників. Тривалість стажування – 3 тижні. Орієнтовна дата поїздки групи 22 квітня – 13 травня 2009 року. Метою програми є культурний та професійний обмін. Під час стажування учасники проживатимуть в американських сім’ях.

Програма „Громадські зв’язки” є програмою Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Всі витрати по стажуванню покриваються програмою, крім виготовлення закордонного паспорта та поїздок у межах України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ