Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Агресія РФ на Азові мала відволікти увагу росіян від проблем у країні, - Полозов

Кремль вдався до ескалації в районі Керченської протоки, намагаючись відволікти увагу громадян від проблем у країні, проте такі спроби мають дедалі менший вплив на росіян.

Таку думку висловив адвокат Микола Полозов в ефірі "5 каналу", передає Укрінформ.

"Якщо 2014 року російський народ був більше ситим, міг сидіти на дивані та радісно волати "Крим наш", то 2018 року більше думає про те, де б знайти чого поїсти. І ці спроби відволікти суспільну увагу росіян від проблем, які існують в країні, зокрема і шляхом захоплення військовополонених, якихось нових актів агресії і так далі, мають все менший вплив на росіян, тому що одна справа – дивитися телевізор ситим, а інша справа – подумати, де взяти харчі, аби завтра прогодувати дітей", - зазначає адвокат.

За його словами, рейтинг Путіна наразі стрімко падає, досягнувши мало не рівня 2011-2012 років.

"І цілком очевидно, що введення нових податків, зокрема і на самозайнятих осіб, підвищення акцизів на паливо, цін на хліб, пенсійна реформа відбуваються не від хорошого життя, враховуючи, що нафтова кон'юнктура залишається приблизно тією самою. Навіть там, нагорі, чудово розуміють, куди все рухається, як насправді працюють санкції і розуміють – якщо ще трохи натиснуть, почнуться зовсім погані справи", - вважає Полозов.

Як повідомлялося, прикордонні кораблі Російської Федерації 23 листопада вчинили агресивні дії проти українських кораблів, що здійснювали плановий перехід з порту Одеса до порту Маріуполь. Російські військові обстріляли і захопили три українські кораблі у Керченській протоці та 24 моряків.

"Суд" окупованого Сімферополя заарештував на два місяці 24 українських моряків, які перебували на захоплених росіянами кораблях "Яни Капу", "Бердянськ" і "Нікополь".

Наразі всі полонені українці перебувають у московських СІЗО, причому троє поранених - у медчастині.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ