Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Актори театру ЗОК образилися на Андрія Шкіля

Колектив Драматичного театру ЗОК обурився на народного депутата Андрія Шкіля, який звернувся до Президента України з проханням посприяти у передачі театру Львівській державній музичній академії імені Лисенка.
 „Виглядає так, що ми роками ходимо і просимо по різних кабінетах, а Андрій Шкіль просто ногами відкриває двері до Президента і все одним махом вирішує. Ми категорично проти передачі театру на баланс музичної академії. Це знищить наш театр, адже театр оперети, який хоче тут створити ректор музакадемії І. Пилатюк, ставитиме одну виставу в рік”, – сказав сьогодні, 20 червня, під час прес-конференції художній керівник театру Віктор Щербаков.
Натомість представник Андрія Шкіля Євген Довгань стверджує, що народний депутат хотів посприяти театру, щоб він потрапив у підпорядкування Міністерству культури та туризму, що автоматично станеться, якщо театр передадуть на баланс академії. „До Андрія Шкіля звернувся ректор Львівської музичної академії з проханням посприяти у створенні на базі театру ЗОК театр оперети. Андрій Шкіль підтримав цю пропозицію за умови збереження робочих місць для колективу театру”, – сказав „Гал-info” Євген Довгань.
Актори театру висловили бажання зустрітися особисто з Андрієм Шкілем, щоб з’ясувати ситуацію без посередників.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ