Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Акціонери „БродАгроОйл” компанія „Канді Груп Інтернешнл” подала затверджений моніторинг документів у банк для відкриття кредитної лінії

Акціонери „БродАгроОйл” компанія „Канді Груп Інтернешенл” подала затверджений моніторинг документів в банк для відкриття кредитної лінії. Про це „Гал-info” повідомив начальник управління промисловості та розвитку інфраструктури ЛОДА Ростислав Сорока.
За його словами, на першому етапі було проведений внутрішній моніторинг документів,  які акціонери подавали  на відкриття підприємства, зокрема це документи на погодження земельних ресурсів, погодження сільських, районних рад та інші. «Моніторинг проводився на достовірність документів. Моніторинг документів є позитивним, завізований і переданий в банк-кредитор», - сказав Юрій Сорока.
Як повідомляло „Гал-info”, акціонери СП „БродАгроОйл” продали 48% акцій компанії „Канді Груп Інтернешнл».
              Нагадаємо, що інвесторами АТ „БродАгроОйл” виступають чотири компанії: ComOxy L.L.C. (Texas, USA), Bortex Enterprises (California, USA), ТзОВ Арголіт (Львів, Україна) та ЗАТ „СТЕК” концерну „Енергокомплекс” (Київ, Україна).
          Планується, що підприємство матиме потужність переробки 8 млн тонн сирої нафти на рік. Сировина постачатиметься на НПЗ з близькосхідних або каспійських джерел з частковим використанням російської нафти. Загальна інвестиційна вартість проекту становитиме понад 3 млрд доларів США. Термін реалізації 1-ї черги проекту — 2,5 роки.
           При „БродАгроОйл” також створять близько 10 переробних підприємств. Зокрема це: м’ясо-консервний комбінат, овочево-сушильний консервний комбінат, комбінат з переробки зернових, цукровий завод, пивзавод, підприємство з виробництва води-соків, молокозавод, тепличне господарство, виробництво біопалива, комбікормовий завод. Це дозволить створити понад 30 тисяч нових робочих місць.
           30% об’єктів „БродАгроОйл” будуть розташовані на території Рівненської області. На території Рівненської області (Радивилівський район) будуть розміщені харчопереробні підприємства і, швидше за все, робітниче містечко, а також з території Рівненщини тягнутимуть водозабір.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ