Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Акціонери «Миколаїцементу» переобрали головою правління Єжи Собала

Акціонери ВАТ «Миколаїцементу» переобрали головою правління Єжи Собала     
Про це «Гал-info» повідомив начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Ростислав Сорока.

За його словами крім того що акціонери «Миколаїцементу» залишили головою правління Єжи Собала, змін в спостережній раді заводу не відбулося.
Станом на кінець 2005 року до складу спостережної ради  «Миколаїцементу» входили:  голова спостережної ради -  Артем Поляков (генеральний директор компанiї "Лафарж цемент", Чехiя ), члени спостережної ради:  Анджей Текель (генерельний директор компанiї "Лафарж Цемент Польська"),   Пiтер Лаубе (генеральний директор компанiї "Лафарж цемент", Чехія), Борис Концевич  (директор по розвитку та iнтеграцiї країн СНД компанiї "Лафарж"), Жорж Морiзот (генеральний директор регiону СНД компанiї "Лафарж"). Голова ревiзiйної комiсiї Максим Смiрнов (фiнансовий директор компанiї "Лафарж", Росiя)
В січні цього року на «Миколаївцементі» виробили 38,5 тис. тонни, в лютому – 51 тис. тонн, в березні – 60 тис. тонн, в квітні -94,8 тис.тонн.
       У 1 півріччі 2005 року підприємство виробило 477 тис. тонн цементу, що на 10,4%, або на 45 тис. т, більше відносно аналогічного періоду минулого року. У 2004 році „Миколаївцемент” збільшив виробництво цементу на 12% — з 829 тис. до 930 тис. тонн.      
      Проектна потужність заводу - 3 млн. тонн на рік. Статутний фонд ВАТ — 39,1 млн грн. 99,3%   акцій „Миколаївцементу” належить французькій компанії Lafarge.
    

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ