Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Акціонери ВАТ СКБ „Дністер” ввели до складу спостережної ради Ендрю Сітона та Збислава Ластовські

На зборах акціонерів 17 жовтня 2006 року акціонери ВАТ СКБ “Дністер” ввели до складу спостережної ради Ендрю Сітона та Збислава Ластовські. Про це «Гал-info» повідомила прес-служба банку. 

 Ендрю Сітона та Збислава Ластовські введено до складу спостережної ради банку зі статусом незалежного члена на термін до 17 жовтня 2009 року.
Введення до складу спостережної ради ВАТ СКБ «Дністер» незалежних членів Ради є наступним кроком банку до вдосконалення системи корпоративного управління, прозорості та захисту прав міноритарних акціонерів. Ендрю Сітон та Збислав Ластовські відповідають усім вимогам до незалежних членів спостережних рад банків згідно з найкращою практикою корпоративного управління – зазначають у прес-службі банку.
Ендрю Сітон є громадянином Великобританії, до цього він працював на посадах: директор ЄБРР в Україні, член спостережного правління кількох міжнародних спільних підприємств, член Правління Міжнародних Авіаліній України, член спостережного Правління Болгарського Юніонбанк та TPSA (АТ “Польська Телекомунікація”), директор та Голова Комісії Винагородження МДМ банку (Москва) та ін.
Збислав Ластовські є громадянинином Республіки Польща, працював представником польського інвестора у „Кредитбанку” (Україна) протягом 8-ми років, займав керівні посади у „Кредитбанку” (Варшава), брав участь в роботі спостережних рад господарських товариств з капіталом банку та незалежних підприємств та ін.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ