Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Акціонери «Західенерго» ввели до складу наглядової ради Мирослава Сеника

Акціонери ВАТ «Західенерго» ввели до складу наглядової ради голову обласної ради, колишнього  заступника  голови Львівської ОДА Мирослава Сеника. Про це „Гал-info” повідомили у дирекції  ВАТ „Західенерго”.

Як зазначили в дирекції «Західенерго», Мирослава Сеника введено до складу наглядової ради компанії за рекомендацією НАК "Енергетична компанія України". Та оскільки Мирослав Сеник обіймає посаду голови облради, то, можливо, будуть скликані збори акціонерів  для виключення його зі спостережної ради.
До сладу наглядової  ради ВАТ „Західенерго” входять: голова наглядової ради - Сергій Павлуша,  заступник голови - Богдан Дацишин, члени наглядової ради: Ольга Запорожець,  Наталія Петренко, Лариса Григор’єва, Мирослав Сеник, Віталій Петрук.
Станом на 31 грудня 2004 року балансова вартість активів ВАТ „Західенерго” становила 2 466 млн грн,  дохід від продажу у 2004 році становив 1 953 млн грн.
 "Західенерго" - четверта за величиною енергогенеруюча компанія України з встановленою потужністю 4707,5 МВт, що становить близько 10% від загальної потужності електроенергетики України. До складу товариства входять три теплові електростанції: Бурштинська ТЕС (Івано-Франківська область) — 2300 МВт;  Ладижинська ТЕС (Вінницька область) — 1807,5 МВт;  Добротвірська ТЕС (Львівська область) — 600 МВт.
До складу товариства також входять сервісні підприємства: „Галременерго”, „Львівенергоспецремонт”,  „Львівенергоавтотранс”, „Західенергопостач”,  ТВП "Добротвір".

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ