Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Акціонери Жидачівського целюлозно-паперового комбінату збільшили статутний фонд

Акціонери ВАТ „Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат” прийняли рішення про збільшення  статутного фонду. Про це „Гал-info” повідомили в концерні „Основа Папір”, до якого входить комбінат.   

 Таке рішення прийняло на позачергових  зборах акціонерів підприємства 5 вересня в Дніпропетровську . На підприємстві не уточнили  новий розмір статутного фонду – сказали в концерні „Основа Папір”.
      Нагадаємо, як повідомляло „Гал-info”, на зборах акціонерів ВАТ „Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат” 21 червня міноритарні акціонери заблокували зміни в статут підприємства, які передбачали збільшення статутного капіталу. На зборах акціонерів 21 червня не змогли внести зміни у статут підприємства, які передбачали збільшення статутного фонду: за проголосувало 70% акціонерів  при необхідних 75%+1 акція.
      Збори акціонерів Жидачівського целюлозно-паперового комбінату від 17 листопада 2005 року вирішили збільшити статутний фонд на 22% - до 27,81 млн грн шляхом додаткової емісії акцій на суму 5 млн грн кошти планувалося скерувати на розширення виробництва.     Комбінат входить до складу концерну "Основа Папір", у який також входить Ізмаїльський целюлозно-картонний комбінат.
      За даними Жидачівського целюлозно-паперового комбінату станом на кінець 2005 року компанії Garelio Trading Ltd належало 23,22% акцій ВАТ ЖЦБК, "Ховенд Корпорейшн" – 5,83%, "Буррард Файненсіал" – 8,69% акцій, "Кларесхолм Маркетинг" – 5,96%, "Фоіл Сервісес Лімітед" – 5,86%, "Кедарт Файненс Лімітед" – 9,63%, "Мембрайт Трейдинг" – 5,7% акцій.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ