Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Акція радіо “Львівська Хвиля” з нагоди дня захисту дітей “Радіопузики наступають”

У середу, 1 червня, у День захисту дітей, на радіо «Львівська хвиля» ефір вестимуть виключно діти. Акція, яка вперше відбувалась в 2005 році на радіо “Львівська Хвиля”, має назву «Радіопузики наступають».

З 7-ї ранку ми добровільно здалися у полон дитячій безпосередності і щирості. Сьогодні діти у ролі ведучих програм, ді-джеїв та журналістів. Діти ведуть новини у прямому ефірі й беруть інтерв’ю, також у таких самих дітей, які, незважаючи на свій юний вік, уже встигли досягти перших успіхів у житті. Всього в акції «Радіопузики наступають» візьме участь 58 діток віком від 6 до 10 років. 

Протягом двох тижнів радіостанція “Львівська хвиля” проводила кастинги, і найталановитіших  із претендентів призначили на роль ведучих програм, новин, щоденних програми  та усіх привітальних проектів, «Глянцю» та  «Базікала»  і всього всього, що є в ефірі радіостанції щоденно.

Діти протягом двох тижнів приходили до „свого” працівника радіо „Львівська Хвиля” на його ефірний час і вчилися бути справжніми радіоведучими. Маленькі „радіопузики” мали свої домашні завдання, у яких вони формуватимуть своє представлення у ефірі 1 червня. 

У день Захисту дітей, юні львів’яни розказуватимуть  Львову що вони люблять, а чого ненавидять, щоб вони поміняли в цьому житті і чого йому бракує, як вони бачать вирішення проблем у рідному місті. Абсолютно дорослі проблеми звучать в ефірі „Львівської Хвиля” з уст дітей. 

Усі „радіопузики” отримають на пам’ять від радіо „Львівська Хвиля”  та улюблених партнерів "Global Development  та Мережі аптек DS запис свого  публічного виступу в ефірі і фотосесію з першого ефіру, пам’ятний диплом і смачні та  корисні подарунки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ