Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Акція у Винниках: земля стала вдвічі дешевшою

Учора ввечері у Винниках закінчилося проведення конкурсу про здачу в оренду 1 гектара землі під будівництво багатоповерхових будинків.
Про це „Гал-info” повідомив член комісії, яка проводила конкурс, Богдан Горошко.
Загалом на конкурсі було три пропозиції щодо оренди землі – за 1 млн. грн., 1 млн 200 тисяч грн. і 2 млн. 051 тис грн. Комісія чомусь вирішила обрати дешевшу пропозицію, яка на думку Горошка, не є адекватною за вказану територію.
За його словами, щоби віддати землю за меншою ціною таємним голосуванням проголосували 7 членів, натомість лише 2 проголосували проти.
За словами секретаря міської ради Олександри Яросевич, вона не бачить нічого поганого в тому, що земля була віддана вдвічі дешевше. За її словами, у цьому випадку треба зважити, що перші 200 тисяч гривень за землю будуть перераховані дуже швидко і підуть на садочки і дороги в Винниках, „а ті 2 мільйони ще не знати чи будуть перераховані”.
Однак таку інформацію заперечив депутат Винниківської міської ради Олег Матвіїшин.
За його словами, саме депутати міської ради знайшли інвестора, який погодився заплатити більшу ціну, оскільки у обидвох інших інвесторах був безпосередньо зацікавлений мер Винник Теодор Гудзяк. „Саме він на сьогоднішньому засіданні комісії лобіював це питання і наполягав на тому, щоби землю віддати за ціною у 1 млн 200 тисяч гривень замість пропонованих 2 млн. 051 тис, – зазначив Матвіїшин. – Цікаво, що головою комісії був працівник дочірної компанії – переможця конкурсу – будівельної компанії „Комфортбуд”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ