Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Активістів почнуть відловлювати по одному, – Канівець

Сьогоднішнє голосування у Верховній Раді свідчить, що режим Януковича перейшов в активний наступ. Про це заявив народний депутат Олег Канівець.

«Вони призвичаїлися до Майдану, до стилю його дій, тому й перейшли у наступ, прийнявши такі антидемократичні закони. Хоча я особисто не вважаю їх прийнятими через кричущі порушення регламенту. Хочеться сподіватися що президент їх не підпише, але насправді надії на це мало», – сказав Олег Канівець.

Депутат додав: «Якщо закони вступлять в дію, то реально будуть відловлювати кожного активіста поодинці. Нащо розганяти Майдан, якщо можна висмикувати по одному – активістів, депутатів, шиючи їм кримінальні справи».

На його думку, суспільство обов’язково відреагує на сьогоднішні дії у парламенті. «Суспільство на це звичайно відреагує. Тільки, напевно, суспільство піде за одним із трьох опозиційних лідерів. Втім, воно може піти за кимось іншим, і невідомо куди ці люди, які з’являться на хвилі протесту, можуть повести народ – усе може бути дуже сумно, аж до непоправних наслідків, аж до громадянської війни», – заявив депутат.

На його думку, сьогодні опозиція має сісти за стіл і на холодну голову переформатувати діяльність Майдану.

«Боротьбу треба розгорнути по всій Україні. Має бути один штаб, одна програма дій, один центр прийняття рішень», – заявив народний депутат.

pohlyad.com

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ