Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Активісти львівського осередку Громадянської мережі «Опора» бетонували документи

Сьогодні вранці активісти Львівського осередку Громадянської мережі «Опора» бетонували документи. Опорівці вирішили всім наочно показати як місцева влада ігнорує голос громадськості міста, судові рішення та публікації у пресі.
«Переговорний процес не дає жодних результатів і тому ми вдаємося до більш радикальних і показових дій. Сьогодні ми забетоновуємо всі протоколи наглядових рад, всі засідання громадських слухань, листи-звернення до вищих чиновників, відповідних служб, їхні відповіді, приписи ЮНЕСКО», ¬– розповів один із членів об’єднання Тарас Гаталяк.
Поштовхом до таких дій, за словами опорівців, стало те, що міська влада, всупереч домовленості, забетонувала вулицю Руську. Як повідомив Тарас Гаталяк, ще три тижні тому було домовлено, що активісти розблокують вулицю Руську, а міська влада перегляне проект будівництва і по дорозі буде покладена бруківка, проте вулицю все-таки  брутально забетонували.
Молоді активісти принесли з собою  мішки з цементом, лопати, каністри з водою. Спершу члени «Опори» старанно вимішували цемент, викрикували в гучномовець різноманітні гасла, звинувачення на адресу міської влади та вищих посадовців, потім почали кидати всілякі  документи на ще незакладену бруком землю прощі Ринок і заливали все бетоном. «Як показав час, саме в такий спосіб вирішила проблему прощі Ринок теперішня місцева влада», ¬- заявив активіст «Опори» Олександр Неберикут. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ