Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Аквакрок": на Львівщині у Миколаєві відбулись змагання з плавання серед спортивних шкіл

Вдалий старт першого «Аквакроку»: діти із Золочівщини привезли нагороди з обласних змагань (відео).
Фото ЗОЛОЧІВ.НЕТ

Як повідомив Золочів.нет, 21 лютого 2020 р. у м. Миколаєві на базі спортивно-оздоровчого комплексу «Ювілейний» відбулись змагання з плавання серед спортивних шкіл області — «Аквакрок».

Золочівщину представляли юні плавці, які займаються у плавальному басейні «Струтин Комплекс». У змаганнях брали участь діти 2005-2013 р. н.

Наша команда складалась із 20 учасників, а саме:Івана та Богдана Патриків, Тані та Христі Гаврилів, Назара та Анастасії Мельників, Віктрії Фірак, Ангеліни Кінаш, Вікторії Ярової, Максима Мединського, Каріни Кулик, Яни Голіч, Наталі Боровської, Роксолани Грицишин, Анастасії Підлиської, Романа Калушко, Анни-Марії Ільків, Ігоря Яреми, Юстини Кушнір, Ілони Осоховської.

А «родзинкою» у нас була наймолодша учасниця Ільків Анна-Марія, якій лише 5 рочків. Приємно було чути, як дивлячись на неї говорили: «От молодчинка! Вона напевно, як тільки навчилась ходити й відразу попливла!».

Справжні басейнівські баталії розпочались після стартового свистка. Але наші спортсмени, більшість з яких були вперше на змаганнях такого рівня, були спокійні та впевнені у своїх силах та можливостях.

Велику підтримку відчували діти від своїх батьків, які так емоційно вболівали за них. А настанови та поради улюбленого тренера Чайківської Надії Іванівни, як завжди були влучні та доречні.
Пропливши кожен свою дистанцію й у певному стилі, всі з нетерпінням чекали найприємнішого моменту — нагородження.
І тут посипались нагороди на наших учасників ! Більшість дітей з нашої команди отримали по два призових місця, за кожен вид плавання. А найкращих було нагороджено ще й подарунками від спонсорів змагань ВАТ» Миколаїв цемент».

Щасливі емоції переповнювали усіх! Тож продовжити так гарно проведений день ми вирішили у ТРЦ Кінг Кросс у Львові, де і святкували чиїсь перші, а чиїсь чергові нагороди!

Орися Костик

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ