Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

„Альфа Плюс” та „Берлін–Вассер” підписала договір про повну реконструкцію водопровідно-каналізаційного господарства в Трускавці

ТзОВ„Альфа Плюс” та „Берлін–Вассер” (Німеччина) підписали договір  про повну реконструкцію водопровідно-каналізаційного господарства в Трускавці. Про це сказав міський голова Трускавця в доповіді про основні показники соціально-економічного та культурного розвитку міста Трускавець за період з 2001 по 2005 роки та виконання програми міського голови .

За його словами, до кінця березня цього року буде розроблено та представлено техніко-економічне обґрунтування реконструкції водопровідно-каналізаційного господарства, за що ТзОВ „Альфа Плюс” оплатила 200,0 тис. євро. Техніко-економічне обґрунтування  буде підставою для одержання кредиту Світового Банку, про що є домовленість у фірми „Берлін-Вассер”. „Крім цього, питання опрацьовано з Мінекономіки України, і є державна підтримка цього проекту”, – зауважив Лев Грицак
 Реконструкцією передбачено будівництво нових свердловин питної води в селі Розгірче на річці Стрий. Будівництво нового водогону від свердловин до м. Трускавця з будівництвом насосної станції другого підйому, будівництво очисних споруд для покрашення екологічної ситуації в регіоні. Договором  передбачена заміна всіх водопровідних мереж на пластмасові водопроводи з встановленням витратомірів на основних водогонах, повна реконструкція насосних станцій II-го, III-го, IV-го підйому, заміна обладнання на нове більш економічне – розповів Лев Грицак.
 На даний час практично вже розпочалися  роботи по заміні водопроводів. Замінено 600м труби на поліетиленову на вул. Данилишиних, 130м на майдані Січових Стрільців в Трускавці. Ведуться роботи в селі Розгірче по проектуванню свердловин і відведенню земельної ділянки, а також траси нового водогону від села Розгірче до Трускавця з відведенням землі.
Завершення виконання робіт по всьому проекту планується здійснити до 2009 року.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ