Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Альпіністи позмагаються за «Кубок Пам’яті» на Чатових скелях

9-10 вересня на Чатових скелях триватиме Кубок міста Львова з техніки гірського туризму – повідомили в прес-службі Львівської міської ради.
 Змагання присвячуються пам’яті львівських туристів й альпіністів, які загинули на гірських маршрутах Кавказу, Паміру й Тянь-Шаню. Цим заходом організатори мають на меті популяризувати спортивний туризм, підвищити рівень технічної і тактичної майстерності спортсменів, вибрати сильніших спортсменів для укомплектування збірної команди з гірського туризму.
 Підготовку та проведення змагань організовують відділ спорту Львівської міської ради та комісія гірського туризму Львівської МГО «Федерація гірського туризму».
 У змаганнях візьмуть участь туристи з досвідом участі у походах не нижче 1-ї категорії складності, а також спортсмени, які мають кваліфікацію не нижче 2-го спортивного розряду туризму або брали участь у змаганнях з техніки гірського туризму на дистанціях 2-го класу. Вік учасників – від 17 років.
 Змагання проводитимуться на двох дистанціях 2-3 класів: «Скельна» - особисті змагання та «Рятувальні роботи» - командні.
 Команда-переможець буде нагороджена Дипломом та «Кубком Пам’яті».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ