Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Altep – лідер українського ринку твердопаливного обладнання

Питання опалення будинку чи інших приміщень на сьогоднішній день є більш ніж актуальним. В умовах стрімкого зростання тарифів на газ та електроенергію дає поштовх до пошуку альтернативних способів обігріву житла.

І в даному випадку твердопаливні котли – ідеальна альтернатива, особливо, коли йдеться про обладнання від компанії-виробника ALTEP.UA, котра є беззаперечним лідером даного сегменту.

Що пропонує компанія Altep 

Асортимент продукції, що випускає та реалізує даний виробник, вражає своєю різноманітністю та багатим вибором. Такі умови є дуже важливими для покупця, котрий в свою чергу має реальну змогу придбати все необхідне твердопаливне обладнання в єдиній, так би мовити, торговій локації. І тут варто віддати належне компанії «Altep», котра не обмежується випуском якоїсь однієї категорії товарів, а дає змогу споживачу обзавестись всім необхідним для облаштування твердопаливної системи опалення.

Говорячи про асортимент продукції, каталог компанії включає:

  • Твердопаливні котли з ручною та автоматичною подачею палива;
  • Промислові котли;
  • Котли на біопаливі;
  • Палетні пальники та теплоакумулятори;
  • Блочно-модульні котельні, бункери та різноманітні комплектуючі.

На сайті виробника можна купити котли для різних видів палива – дров та вугілля, палет і біопалива (деревна стружка та інші відходи деревообробного виробництва , а також насіння соняшника, гречаної крупи тощо).

5 ключових переваг продукції компанії Altep 

Працюючи на вітчизняному ринку твердопаливного обладнання з 2008 року, компанія «Altep» не тільки налагодила випуск високоякісних виробів європейського взірця, а й значно наростила власну матеріально-технічну базу і потужності. Чималий досвід роботи та постійний розвиток і вдосконалення дає змогу компанії продукувати найкраще устаткування для твердопаливних систем обігріву, про що свідчать численні сертифікати та тисячі задоволених клієнтів.

Серед основних плюсів твердопаливного обладнання від Altep варто відзначити:

  • Гарантована якість. Всі товари відповідають сучасним європейським нормам та стандартам, оскільки цьому питанню на підприємстві приділяють значну увагу;
  • Якісний сервіс 24/7. Надійне сервісне обслуговування здійснюється по всій території України;
  • Безоплатна доставка замовлень. Маючи добре налагоджену логістичну інфраструктуру, компанія має змогу організовувати безкоштовну доставку обладнання в будь-який куточок України;
  • Оптимальна цінова політика. Замовляючи твердопаливне обладнання на сайті компанії-виробника, покупка обійдеться вам на значно вигідніших умовах – без націнок та інших додаткових оплат.

Крім того, важко не звернути увагу на зручний та структурований верб-сайт виробника, що має інтуїтивно зрозуміле меню, містить вичерпну інформацію як про виробництво, так і про увесь наявний асортимент продукції. Також заслуговує високої оцінки достатня кількість інструментів для зворотного зв’язку – це значно полегшує комунікацію клієнта з компанією, дає змогу дізнатись більше про товарні пропозиції, отримати рекомендації та максимально оперативно оформити покупку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ