Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Alterra Group запускає челендж: так швидко склади не будували ще ніколи

Українська девелоперська компанія Alterra Group вирішила кинути собі виклик і побудувати 7-му чергу логістичного хабу PORT у Львові лише за 6 місяців, зберігши топову якість.

Про це заявив засновник компанії Alterra Development Дмитро Ковальчук.

“Від повномасштабного вторгнення рф Львів став точкою відправлення величезних обсягів вантажів для всієї країни. Попит на складську нерухомість значно зріс, але гарних пропозицій для сучасного бізнесу вкрай мало. Це і спонукало нас запустити челендж. Умови лише дві: ми маємо скоротити строки будівництва складу і водночас зберегти нашу безкомпромісно високу якість”, – розповів Дмитро Ковальчук.

Засновник Alterra Development зазначив, що йдеться про 7-му чергу будівництва логістичного хабу. Загальна площа її лише складських приміщень – 12 249,01 м2. Наразі готовність об’єкта на такому рівні:

  • влаштування фундаментів – 85%;
  • влаштування монолітних колон – 60%;
  • влаштування цокольних панелей та фундаментних балок – 15%;
  • влаштування приямків – 15%;
  • влаштування балок мезоніну – 5%;
  • зворотня засипка основи – 15%;
  • монтаж плит перекриття – 0%;
  • монтаж ферм покриття – 0%.

"Завершення робіт у звичному темпі забрало би 11-12 місяців. Наш челендж – впоратися за вісім і здати цю чергу PORT в експлуатацію до 1 листопада 2022 року. Коли я говорю “впоратися зі всім” - це означає, що челендж для нас стартує ще з етапу вивезення непридатного грунту та отримання дозвільної документації. При цьому ми гарантуємо найвищу якість робіт та дотримання всіх будівельних норм, що є непохитним принципом Alterra Group”, – наголосив Дмитро Ковальчук.

Як розповів засновник Alterra Development, аби досягти амбітної мети, спеціалісти компанії розробили нову стратегію для 7-ї черги логістичного хабу. Матеріали та технічні характеристики для складів змінювати не будуть, натомість компанія, зокрема, залучить більше підрядників, використає ще сучасніші технології, змінить послідовність етапів будівництва. 

“Так швидко ми не будували ще ніколи. Це великий челендж, але ми впевнені, що наша команда впорається”, – додав Дмитро Ковальчук.

ТОВ «АЛЬТЕРРА-ГРУП» / AlterraGroup – українська компанія, що спеціалізується на девелопменті та управлінні комерційною нерухомістю «під ключ». За 6 років діяльності в портфелі компанії налічується 36 об'єктів загальною площею 137 500 м². Серед них – торгові та торгово-розважальні центри, комерційні зони у житлових комплексах, торговельні майданчики та окремі приміщення. 

ПОРТ / PORT – логістичний хаб у Львові, спроєктований командою компанії Alterra Group. Окрім складських, виробничих, офісних і торгових приміщень, на 8,08 га є власна інфраструктура. Включно з рекреаційною зоною, автозаправною станцією, супермаркетом, закладами харчування, приміщеннями для відпочинку працівників, паркомісцями для легкового та вантажного транспорту, внутрішньою та зовнішньою охороною, відеонаглядом та сигналізацією. Керуюча компанія – Alterra Group.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ