Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Американські військові фахівці поділяться досвідом з Львівським інститутом Сухопутних військ

У Львівському інституті Сухопутних військ Національного університету “Львівська політехніка” з робочим візитом перебуває військова делегація Сполучених Штатів Америки - повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.
До складу американської військової делегації, яку очолює аташе з питань оборони при Посольстві США в Україні полковник Річард Андерсон, увійшли представники управління реалізації програми комп’ютерного моделювання, підготовки та застосування технічних засобів Сухопутних військ США, представники компаній “CUBIC” та “Alion” які протягом багатьох років займаються моделюванням бойових дій та забезпеченням проведення командно-штабних навчань, а також розробкою навчальних програм. Члени американської військової делегації прибули до Львова з метою надання допомоги викладацькому складу Львівського інституту Сухопутних військ у подальшому удосконаленні створеного на базі цього вищого військового навчального закладу Центру імітаційного моделювання. Також іноземні військові нададуть допомогу українським викладачам в опануванні сучасних навчальних програм, які використовуватимуться для навчання курсантів за стандартами армій провідних країн. Крім того, під час робочих зустрічей сторони обговорять напрямки подальшого співробітництва.
За словами іноземних експертів, Центр імітаційного моделювання у Львівському інституті Сухопутних військ надасть змогу використовувати в Україні сучасне програмне забезпечення та спеціальну комп’ютерну техніку за стандартами країн-членів НАТО при підготовці фахівців для Сухопутних військ ЗС України.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ