Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Анатолій Гриценко позитивно відзначив боротьбу з корупцією на Львівщині та запевнив, що скоро громада побачить результати цієї боротьби

Оперативна група для протидії корупції і злочинності СБУ у Львові діє найбільш активно, порівняно з іншими регіонами, є багато позитивних зрушень. Про це сьогодні під час прес-конференції у львівському прес-клубі заявив голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони Анатолій Гриценко. Він зазначив, що на засіданні Комітету поставить питання про допомогу таким групам у вирішенні певних питань.
Сьогодні Гриценко взяв участь у засіданні оперативної групи протидії корупції і злочинності у Львові, де йшла мова про дотримання законності при вирішенні земельних і майнових питань. «Я почув чітку позицію громадських організацій, які відстоюють права львів’ян. Місцева влада своїми незаконними рішеннями забирає у людей нежитлові приміщення у їхніх будинках і на цьому заробляє. Треба ставити шлагбаум. Це саме стосується земельних питань – коли частинами забирають землю, спочатку 3 гектари, потім 300», - зауважив Гриценко.
Він також схвалив роботу групи у інших питаннях, зокрема, за зняття надлишкових страхувань при оформленні закордонного паспорта, і зазначив, що вже скоро громада зможе побачити результат роботи – коли мешканцям повернуть землю і приміщення та змусять місцеву владу діяти в межах законодавства та виконувати рішення судів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ