Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Анатолій Гриценко проголосував «за майбутнє»

Сьогодні об 11:30 у Києві свій голос на виборах віддав кандидат на пост Президента Анатолій Гриценко. На виборчу дільницю він прийшов з усією родиною., – повідомила прес-служба кандидата.
 

За словами Гриценка сьогодні Україна, немов літак, потрапила у штопор і стрімко наближається до землі, тому необхідно максимально швидко "вирівняти ситуацію і підняти країну на стабільну висоту".

 

«У моєї доньки сьогодні запитали: який Президент потрібен Україні? Вона відповіла: розумний, добрий і сильний. За такого ми і голосували, - зазначив Гриценко. - Насправді, ми зібралися усією родиною та проголосували за Україну. За те, щоб не лише наші діти, а ще й ми встигли пожити гідно у власні державі», - додав він.

 

Він переконаний, якщо сьогодні розумні, небайдужі та порядні люди визначаться і довірять новим політикам та командам рухати країну вперед, тоді в України є перспектива.

 

«Якщо ж громадяни поведуться на зомбування, тоді ми лише втратимо час, а цього сьогодні робити не можна», - переконаний кандидат в Президенти.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ