Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Андріана та друзі» співатимуть для дітей Львівщини

До Дня захисту прав дитини 5 червня 2006 року радіо «Львівська Хвиля» та співачка Андріана організовують акцію «Андріана та друзі — дітям Львівщини», метою якої є зібрання коштів для реальної допомоги дітям-інвалідам, дітям-сиротам Львівщини, — про це співачка Андріана повідомила сьогодні, 25 травня 2006 року, під час прес-конференції.
Зокрема, 5 червня у Львівському національному драматичному театрі ім. Марії Заньковецької відбудеться благодійний концерт, у якому, окрім Андріани, візьмуть участь народна артистка України Наталка Бучинська, Оксана Пекун, Андрій Князь, Лілія Ваврин, Юрій Цвєтков, Андрій Віхоть, Назар Савко, Андрій Залізко та інші. Квитки на концерт коштуватимуть від 30 до 100 грн.
Як зазначив продюсер проекту Володимир Водвуд, кошти, які будуть зібрані з цього концерту будуть перераховані у самбірський та дрогобицький дитячі будинки, у дитячий сиротинець «Вишенька» с. Жовтанці Кам’янко-Бузького району, Самбірську асоціацію дітей хворих на ДЦП. Окрім цього, найбільша сума коштів надійде у Благодійний фонд сприяння розвитку хірургії немовлят дитячої лікарні «Охмадид». Цим першим внеском буде започатковано збір коштів на закупівлю апарату штучного дихання для кімнати інтенсивної терапії лікарні «Охмадид», який коштує понад 80 тисяч гривень. Одного концерту для зібрання такої суми є надто мало, а тому Андріана та «Львівська Хвиля» планують провести серію доброчинних акцій, аби зібрати повну суму для придбання цього приладу.  
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ