Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Андрієві Шевченку пропонують очолити збірну України

Президент Федерації футболу України Анатолій Коньков прийняв рішення запросити на посаду головного тренера збірної України Андрія Шевченка, повідомила прес-служба ФФУ.

Як стверджують у прес-службі, Андрій пройшов видатну школу таких іменитих клубів, як «Динамо» Київ, «Мілан», «Челсі» під керівництвом легендарних тренерів: Валерія Лобановського, Карло Анчелотті, Жозе Моуріньо. Він мав унікальну можливість увібрати в себе їх талант, їх знання, їх досвід.

Необхідно відмітити, що свого часу Андрій Шевченко дебютував у молодіжній і національній збірних під керівництвом Анатолія Конькова. І сьогодні президент ФФУ пропонує Шевченку новий дебют.

Анатолій Дмитрович також підкреслив у своєму коментарі прес-службі ФФУ, що вважає молодість Андрія − позитивним фактором: «Згадайте − нікому не відомий як тренер, Хосеп Гвардіола за декілька років досяг неймовірних результатів! Я впевнений, Шевченко також зможе підкорити значні футбольні вершини у якості наставника головної команди країни, для цього у нього достатньо досвіду та характеру. А Федерація, в свою чергу, гарантуватиме будь-яку необхідну допомогу у роботі з національною збірною».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ