Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Андрій Білий: піти, щоб повернутись

В.о. керівника управління безпеки міста Львівської міської ради Андрій Білий звільнився з мерії. Про це він повідомив у своєму влозі на YouTube опублікованому у понеділок, 7 червня.

«Після виборів планував завершити. Але міський голова запропонував створити департамент мобільності... За цей час ми підготували все для створення департаменту. Далі ситуація від мене не залежить. Я розумію, що треба провести ще декілька сесій депутатів, і декілька ухвал треба підтримати…Щось мені підказує, що до вересня департаменту не буде. Не бачу потреби витрачати гроші громади на мою заробітною плату. Тому прийняв рішення – зараз пишу заяву на звільнення», – розповів Білий.

Він також повідомив, що планує восени подаватись на посаду директора департаменту міської мобільності на конкурсних засадах.

«Коли буде конкурс на директора департаменту мобільності, планую подаватися на цю посаду. І тут бачу переваги: по-перше, зекономимо кошти громади, по-друге, якщо буде кращий кандидат за мене – буду тільки радий. Якщо все ж таки переможу на конкурсі, буду мати достатньо енергії, щоб цю роботу розкрутити», – заявив Білий.

Як повідомило видання Zaxid.net Андрій Білий протягом 2017-2019 роках був позаштатним радником міського голови та заступником директора ЛКП «Львівелектротранс». У 2018 році Білого призначили заступником директора департаменту житлового господарства та інфраструктури. В обов’язки Білого входила координація комунальних підприємств, що працюють у сфері транспорту та інфраструктури. У березні Андрій Білий став в.о. керівника управління безпеки міста після того, як з цієї посади звільнився Юрій Діль.

Андрій Білий про берлінські трамваї у Львові. Фото Гал-інфо, Олена Ляхович
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ