Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Клімашевський сьогодні на виконкомі ЛМР доповідатиме про встановлення пам’ятного знака гайдамакам

Сьогодні, 26 грудня 2006 року, відбудеться засідання виконавчого комітету Львівської міської ради. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

На засіданні начальник управління культури Андрій Клімашевський доповідатиме про встановлення пам’ятного знака гайдамакам та про затвердження штатної чисельної персоналу районних установ дитячо-юнацьких та молодіжних клубів за місцем проживання.
Про концепцію реформування міської дитячої клінічної лікарні 2007—2010 рр. розповість начальник управління охорони здоров’я Володимир Зуб. Начальник управління капітального будівництва Василь Миськів доповідатиме про готовність до введення в експлуатацію корпусу патології для новонароджених дитячої лікарні на 300 ліжок на вул. Пилипа Орлика.
Начальник управління житлово-комунального господарства Марія Желіско говоритиме про надання квартир членам ЖБК-261 на вул. І. Величковського, 58-а.
Про надання дозволів на будівництво та проектування та про прийняття в експлуатацію житлових та нежитлових приміщень доповідатиме начальник управління архітектури та містобудування Юрій Криворучко.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ