Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Андрій Котельник хотів би побудувати у Львові потужний спортивно-оздоровчий центр для дітей

Про це інтерконтинентальний чемпіон з боксерської версії WBA повідомив сьогодні, 26 жовтня на прес-конференції. За словами Андрія Котельника, ще принаймні три роки він займатиметься професійним боксом, адже підписав новий контракт, а от коли закінчить свою спортивну кар’єру, то дуже хотів би, щоби влада виділила йому ділянку, на якій він зміг би побудувати спортивний комплекс європейського зразка.

«На Львівщині є дуже багато талантів, однак, щоби стати великим спортсменом, треба людину, в якої є хист до певного виду спорту, підтримувати і створити їй всі умови для розвитку. У Львові ж будь-яка база для розвитку спортсменів відсутня, в нас немає нормальних спортивних залів, належного спортивного обладнання, тренери отримують просто мізерну зарплату. Це дуже сумно, навіть мені хотілося би проводити свої поєдинки не в Німеччині чи в Англії, а в своєму рідному місті», — наголосив Андрій Котельник.
 Відомий боксер, хоча він є радником голови ЛОР з питань спорту, ходити і випрошувати розуміння у чиновників, вистоюючи під їхніми кабінетами, не збирається: «Я не прошу землю чи приміщення для себе, я хочу щось зробити для рідного міста, і дуже хотілося би хоча б мінімального розуміння чиновників. У першу чергу все залежить від міського голови. Однак, коли, скажімо, до Львова приїжджає Віталій Кличко, Андрій Садовий влаштовує йому великий прийом і всюди його супроводжує, коли ж до голови міста приходить Андрій Джуман чи інші талановиті українські боксери, в нього зазвичай не має часу, щоб нормально з нами поспілкуватися», -- говорить Котельник.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ