Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Котельник стане радником голови обласної ради

8 червня голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник зустрівся із знаменитим львів’янином, боксером, інтерконтинентальним чемпіоном світу за версіями WBO та WBA Андрієм Котельником.

Відомий боксер прийшов до керівника облради насамперед як голова Фонду імені Андрія Котельника, що допомагає організовувати та проводити дитячі спортивні змагання. І не лише із боксу, а й з футболу. Андрій Котельник розповів, що добре знає потреби львівських підлітків, особливо тих, що виховуються у бідних і неблагополучних сім’ях. Адже він і сам мав нелегке дитинство. Але доля дала йому можливість не лише займатися боксом, але й здобути вагомі спортивні перемоги. Тепер Андрій Котельник допомагає знайти свій шлях у спорті нинішнім дітям.
Мирослав Сеник запевнив гостя, що обласна рада розгляне усі можливості, аби сприяти Фонду Андрія Котельника в ширшому залученні дітей та підлітків до занять спортом. Він дав високу оцінку спортивним досягненням боксера. Мирослав Сеник також запропонував Андрію Котельнику стати радником голови облради з питань спорту та фізичної культури. Про це повідомляє прес-служба Львівської облради.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ