Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Андрій Парубій підозрює, що пікети сільмашівців зумовлені меркантильними бажаннями Петра Онищака отримати на заводі посаду

Заступник голови Львівської облради Андрій Парубій переконаний, що на ВАТ „Львівсільмаш” просто необхідно провести переоцінку майна та замінити санатора. Про це він розповів „Гал-info”.
При цьому він зазначив, що уже тривалий час як адміністрація, так і обласна рада намагаються пояснити, що не мають повноважень вирішувати це питання. „Все, що від нас залежало, ми зробили. Було написано листи у всі можливі структури. Ми можемо тільки звертатися, а не вирішувати і це намагалися пояснити Петру Онищаку. Натомість він відповів, що у Київ не поїде. Ми майже кожного дня маємо розмови по цьому питанню і намагаємося знайти прийнятне рішення. А вони в п’ятницю погрожують почати безстрокові пікети адміністрації та облради”, — додав Андрій Парубій.
При цьому він додав, що самі пікети є „криком душі працівників заводу”, які хочуть щоб на їхньому підприємстві відбулися позитивні зміни.
Андрій Парубій також розповів, що під час наради, яка відбулася за участі Петра Онищака і Петра Олійника, було досягнуто домовленостей по всіх проблемних питаннях. „Проте коли мова зайшла про те, що Петро Онищак не зможе стати виконавчим директором, бо він є зацікавленою стороною, він почервонів, зібрав свої речі і просто вийшов, нічого нікому не кажучи”, — розповів Андрій Парубій.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ