Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Парубій підтвердив, що на погоджувальній раді голів фракцій було винесено рішення висловити зауваження щодо негідної поведінки депутатів ЛОР Євгена Буби та Остапа Федоришина

Заступник голови Львівської обласної ради Андрій Парубій підтвердив у коментарі „Гал-info” , що на погоджувальній раді голів фракцій було винесено рішення висловити зауваження щодо негідної поведінки депутатів ЛОР Євгена Буби та Остапа Федоришина. Водночас Андрій Парубій зазначив, що звіт, який містив це рішення, був закритим і йому прикро, що хтось з депутатів не дотривався домовленостей про нерозголошення цієї інформації та передав звіт ЗМІ. „Це рішення стосувалось внутрішніх стосунків між депутатами, тому ми вирішили, що він буде закритим, щоб уникнути дестабілізації роботи ЛОР”, — сказав „Гал-info” Андрій Парубій.
Сьогодні електронні ЗМІ оприлюднили звіт про роботу тимчасової комісії щодо зірвання роботи минулої сесії, у якому, зокрема, обговорювалась поведінка депутатів ЛОР Євгена Буби та Остапа Федоришина. Водночас, голова ЛОР Михайло Сендак у коментарі „Гал-info” заявляв, що ці депутати не мають жодного стосунку до того, що сталося під час минулого засідання сесії.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ