Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Андрій Рева у Хорватії ознайомиться з підходами до вирішення актуальних соціальних завдань

Як повідомили у прес-службі Міністерства соціальної політики України, Андрій Рева на чолі делегації Міністерства соціальної політики України перебуває з робочою поїздкою до Республіки Хорватія.

У складі делегації у візиті беруть участь Ольга Крентовська - перший заступник Міністра соціальної політики України, Валерій Ярошенко - в.о. Голови Державної служби зайнятості України і Ярослав Сімонов - тимчасовий повірений у справах України в Республіці Хорватія.

У рамках візиту, який триватиме до 13 листопада включно, запланований ряд зустрічей Міністра з офіційними особами Хорватії.

Сьогодні, 12 листопада -  з Міністром праці і соціальної політики Хорватії Марко Павічем, з представниками Міністерства хорватських ветеранів, з Міністром демографії, молоді і соціальної політики пані Надою Мурганич і з представниками Міністерства праці  пенсійної системи.

Також Андрій Рева візьме участь у презентації Європейського соціального фонду і  Інституту експертизи, професійної реабілітації та зайнятості осіб з інвалідністю .

13 листопада запланована зустріч Міністра соціальної політики України Андрія Реви з Прем'єр-міністром Республіки Хорватія Андреєм Пленковичем.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ