Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Рожнятовський голосуватиме «за» за чотири проекти рішень про погодження землеустрою на відведення земель підприємствам

«Ідеться про чотири ділянки, які на попередніх сесіях не були прийнятими», — зазначив «Гал-info» депутат Львівської обласної ради, член міжфракційної депутатської групи «Нова Галичина» Андрій Рожнятовський, коментуючи проектів рішень про погодження землеустрою на відведення земель для ДК "Укргазвидобування" НАК "Нафтогаз Україна", ТзОВ "Компанії "Західбудінвест", ТзОВ "Ламела" та ВАТ "Жидачівське заводоуправління цегельних заводів".
«Насправді, ідеться не так про земельні ділянки, як про розвиток гірничих відводів. Це проекти рішення по гірничих відводах 36 га. Там стоять цілі підприємства по виробництву цегли і не можуть працювати, бо нема дозволу земельної комісії Львівської обласної ради. Тому земельна комісія з цього приводу і зверталася до депутатського корпусу ЛОР. Фактично, якщо не буде надано дозволу на подальшу роботу підприємств, то люди у Жидачівському районі просто втратять роботу», — зазначив Рожнятовський.
На уточнююче запитання, чи буде «Нова Галичина» підтримувати ці чотири проекти рішення, він зазначив: «Я думаю, що так. Особисто я голосуватиму «за».
Нагадаємо, питання про відведення земель цим підприємствам внесені у порядок денний наступної сесії ЛОР. З цього приводу на президії виступив голова ЛОР Мирослав Сеник, який запропонував депутатам розглянути дані питання. Оскільки, на думку Сеника, згаданими підприємствами зібрано чимало документів, на що витрачено чимало коштів а також є вже попередні погодження місцевих рад.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ