Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Садовий бачить у перспективі можливість залучення Світового банку до реалізації різних проектів у Львові

Завершилася зустріч міського голови Андрія Садового з представником Світового Банку Токаго Ікігамі – повідомили у відділі громадських зв’язків Львівської міської ради. Під час зустрічі обговорювали хід реалізації проекту «Водопостачання та каналізація м. Львова». Міський голова Андрій Садовий повідомив про те, що ця зустріч була плановою, під час впровадження проекту такі робочі наради мають відбуватися кожного місяця.
„Вже чотири роки у Львові впроваджується проект з покращення водопостачання, а три місяці тому у місті змінилася влада, тому й не дивно, що представники Світового  банку цікавляться нашим баченням і нашою позицією. Є багато думок та ідей, які ми обговорювали. Теоретично обговорили можливість залучення Світового банку до реалізації інших проектів, наприклад, до програми запровадження енергозберігаючих технологій. Але це лише перспектива”, - зазначив міський голова Андрій Садовий. На зустрічі також були присутні перший заступник міського голови Микола Одуха та радник міського голови з  питань зовнішньоекономічної діяльності та інвестицій Тарас Бурган.
Остання зустріч представників Світового банку з міським головою відбувалася наприкінці червня. Нагадаємо, позику Світового банку на програму водозабезпечення Львів має освоїти до 31 грудня 2006 року, а платежі за позикою виплачуються вже з жовтня. Розмір позики близько 12 млн дол. США.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ