Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Садовий готовий допомогти Інституту сухопутних військ і землею, і будівництвом

Під час урочистих заходів з нагоди складання  присяги курсантами-першокурсниками Львівського ордена Червоної зірки військового інситуту Сухопутних військ України імені гетьмана Петра Сагайдачного при Національному універститеті „Львівська політехніка” міський голова Львова Андрій Садовий пообіцяв сприяти у вирішенні необхідних земельних ділянках та допомогти з будівництвом.

«Щоб інститут був успішний, йому треба буде дуже багато чим допомагати. Львів, зі свого боку, допоможе з виділенням землі, з будівництвом, бо ми розуміємо, як це важливо є для держави. Розташування інституту у Львові є не випадковим. Блукаючи вулицями, ви краще зрозумієте історію нашої держави, ви полюбите Львів так, як люблю його я, бо від сьогоднішнього дня ви вже є львів’янами. Ми з вами є одна велика родина», — сказав під час виступу Андрій Садовий.
Окрім того, міський голова нагадав: міськрада вирішила, що всі найвизначніші концерти та святкові заходи відбуватимуться виключно біля Монументу слави у Парку культури імені Богдана Хмельницького поблизу Інституту сухопутних військ. «Щоб ви не були осторонь всіх культурних подій рівня міста, України та й всього світу», — звертаючись до курсантів, сказав Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ