Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Андрій Садовий хоче залучити студентів до вирішення важливих питань міста

Сьогодні, 11 грудня, у приміщенні НУ „Львівська політехніка” вперше відбулося громадське обговорення щодо концепції капіталовкладень з фонду розвитку Львівської міської ради на 2007-2010 рік за участю міського голови Андрія Садового депутатів і чиновників ЛМР, громадських організацій, а також студентів.
Зокрема, міський голова наголосив на важливості і новизні проведення таких обговорень саме з молоддю, яка може сприймати і продукувати нову інформацію.
 „Ви повинні подавати свої пропозиції, адже є ймовірність, що в перспективі ви можете стати працівниками міської ради. Зараз в нас основна проблема – це брак фахівців. Тому найактивнішим з вас я запропоную співпрацю”, – зазначив Андрій Садовий.
 Проте під час обговорення на запитання і пропозиції студентів міський голова реагував доволі скептично. А представники громадських організацій  взагалі обурювалися  формою і місцем проведення обговорень, стверджуючи, що вони зовсім непотрібні. „Це лекція для студентів чи громадське обговорення проблем міста. Якщо ця акція була проведена з метою залучення студентства до вирішення низки питань, то чому немає представників різних ВНЗ Львова. Це обговорення проводять лише для галочки, а не для результату”, – зазначив голова ГО „Комітет громадського контролю” Іван Грицик.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ