Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Садовий має велике бажання зустрітися з громадськими діячами, які подали на нього в суд, однак, якщо зустріч доведеться переносити, то це буде досить проблематично, бо в міського голови достатньо щільний графік

Андрій Садовий має велике бажання зустрітися з громадськими діячами, які подали на нього в суд, однак, якщо зустріч доведеться переносити на інший час, то це буде досить проблематично, бо в міського голови достатньо щільний графік. Про це «Гал-info» зазначив міський голова. Нагадаємо, зустріч, яка мала відбутися сьогодні, 5 липня, о 13.00-14.00, перенесли на 16.00. Однак у цей час громадські діячі перебуватимуть у суді, адже сьогодні відбувається друге слухання за їхнім позовом до міського голови, й просять перенести зустріч на 18.00 або 19.00.
 «Зі мною поки що ніхто не зв’язувався, щоб перенести час нашої зустрічі. Якщо хтось подзвонить, то будемо щось думати, але графік у міського голови достатньо щільний і це буде трохи проблематично.  О 17.00  розпочнеться колегія Львівської міської ради, а о 19.00 я маю зустріч з польськими інвесторами», — пояснив Андрій Садовий. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ