Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Садовий має запропонувати іншу кандидатуру замість Василя Жовкви на посаду заступника міського голови з питань інженерного господарства

Голови депутатських фракцій Львівської міської ради домовилися з міським головою, що він змінить кандидатуру на посаду заступника міського голови з питань інженерного господарства, на яку пропонував заступника голови Залізничної РА Василя Жовкву. Про це «Гал-info» повідомив голова фракції ПРП Олег Бас.
За його словами, зараз Андрій Садовий має вирішити, кого пропонуватиме замість Василя Жовкви. З внесеними змінами щодо кандидатур на посади заступників міського голови фракція ПРП вирішила, що голосуватиме за запропоновані кандидатури.
За словами Олега Баса, ПРП позитивно оцінює зміну структури ЛМР, однак має деякі застереження щодо складу виконкому. «У склад виконкому не запропоновано жодного з представників громадськості, виходить, що всі, хто входитиме у виконком, - виключно представники виконавчих структур. Я вважаю, що це негативно, і ми ініціюватимемо зміни у складі виконкому».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ