Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Андрій Садовий налагоджуватиме співпрацю з Бельгією

Завтра міський голова Львова Андрій Садовий обговорюватиме з бельгійським послом Марком Вінком українсько-бельгійські відносини та впровадження спільних проектів у Львові. Про це повідомила “Гал-info” прес-служба Львівської міської ради.
  Зокрема, завтра, 3 лютого, у Ратуші, міський голова Львова Андрій Садовий зустрінеться з бельгійським послом Марком Вінком. Під час зустрічі обговорюватимуться українсько-бельгійські відносини та впровадження спільних проектів у Львові. Одним із перших проектів цього року є концерт класичного гітариста Оркестру королівської філармонії та Оркестру радіо Фландрії (Бельгія) Арама Ван Баллерта, який виступатиме   в Україні вперше. 
Нагадаємо, що починаючи з грудня 1991 року, коли Бельгія визнала незалежність України, дипломатичні відносини, що були засновані 10 березня 1992 року, зазнали визначних змін.
Зокрема, численні візити, як на політичному, так і на адміністративному рівні, відбулися в обох країнах, а також зростали і двосторонні контакти. 
Були підписані численні угоди, а саме: Угода між Економічним Союзом Бельгії, Люксембургу та Урядом України, щодо заохочення і взаємного захисту інвестицій (1996 р.), Конвенція між Урядами Бельгії та України стосовно попередження подвійного оподаткування майна та доходів (1996 р.) і угода про Дружбу між Бельгією та Україною (1997 р.).
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ